LAADUKKAAT PUUVILLAKANKAAT

Meitä löydät mmonipuolisen valikoiman ihania puuvillakäsityökankaita. Kuoseja löytyy lapsille, kodinsisustukseen, tilkkutöihin, askarteluun ja käsitöihin, jopa vaatteisiin. Mielikuvitus vain on rajana.

Kankaat ovat laadukkaita: niillä on eriomainen värinkesto ja pysyvät hyvin sileänä pesusta ja käsittelystä huolimatta.

Kankaissa on vintage-tyylisistä kukkakuosista retrokukkiin ja rutuihin. Ihania lasten kankaita unohtamatta. Näistä kankaista voit tehdä perinteisten tilkkutöiden lisäksi jopa vaatteita esim. mekkoja pikkutytöille, kokille kauniita essuja. tunikoja tms. Myös erilaiset pussukat ja laukut sekä sisustustekstiilit onnistuvat mainiosti.

Nyt myös uutuutena enemmän sisustushenkiset puuvillakankaat.

 


TILKKUTYÖVALINEITÄ RUNSAS VALIKOIMA.

Kattava valikoima tilkkutyövälineitä aina kankaista tikkauslankoihin.

Eri pituiset ja muotoiset viivaimet; kolmioviivaimia, neliöviivaimia, ja perinteisiä suorakaideviivaimia cm ja tuuma mitoituksella

Eri kokoisia alustoja 30x45cm, 45x60cm, jopa 60x90 cm, alustojen toinen puoli tuuma ja toinen sentti mitoin. Meiltä saat myös pyörivää alustaa joka helpottaa pienten monikerroksisten kankaiden leikkuuta.
Erilaisia leikkureita( myös chenilleleikkurit), varaterät, erilaiset tikkauslangat mm liukuvärjättyä, pallistajat, nauhankääntäjät, merkkauskynia, erilaisia tukimateriaaleja joita myös konekirjonnassa käytetään.

Tilkkutyö koneneuloja tikkaukseen ja vanuompeluun, pitkiä nuppineuloja, jne.