PFAFF® overlock line

Selkeät ja hienostuneet linjat kuuluvat olennaisena osana uusiin PFAFF®-saumureihin. Saksalainen suunnitteluperinne ja huippulaatu sulautuvat yhteen moderniksi muodoksi. Täydellinen suorituskyky ja supersuuri* ompelutila odottavat juuri sinua ja omia ideoitasi.

Moniosaaja
Ohut tai paksu, joustava tai kudottu – PFAFF®-saumurissa on oikea ommel kaikenlaisille kankaille. Kestävät saumat, täydellinen huolittelu, ammattimaiset päärmeet ja kauniit koristeet – se selviytyy kaikesta.

Nopea
PFAFF®-saumuri ompelee yhdellä askeleella kaksi kangasta yhteen, leikkaa ja huolittelee niin nopeasti, että sitä on ilo katsoa. Elektroninen nopeudensäätö takaa täyden neulavoiman kaikilla ompelunopeuksilla.

Tarkka
Jokainen kuitu päätyy ompeleen sisään eikä kangas koskaan rispaannu. Differentiaalisyötön ansiosta kaikkiin kankaisiin tulee yhtä tasaiset saumat. Mikään ei veny eikä vedä. Säädettävät ompeleet kaikille kankaille ja tekniikoille.

coverlock™ 4.0 - Ompele kuin ammattilainen!

5 lankaa, graafinen LCD-kosketusnäyttö ja runsas ommelvalikoima
Etsitkö saumuria, joka pystyy kaikkeen?
Silloin PFAFF® coverlock™ 4.0 -saumuri on sinua varten! Sen huippumoderni muotoilu hivelee silmää. Huipputason käyttömukavuus ja valtava ommelvalikoima ovat luovuutesi tukena ja takaavat entistäkin paremman ompelutuloksen. PFAFF® coverlock™ 4.0 -saumuri tarjoaa kaikki edellisten mallien ominaisuudet ja lisäksi useita hienostuneita lisätoimintoja.

Tallenna omat asetuksesi nimellä!
Voit itse muuttaa kaikkia asetuksia. Tallenna ne nimellä, niin voit myöhemmin ladata saman ompeleen käytettäväksi jälleen. Lisäetu: Viime ommel -toiminto muistaa edellisen ompeleen, ja voit heti jatkaa työtäsi samoilla asetuksilla.
Näet kaiken heti – Graafinen LCD-kosketusnäyttö
Graafinen LCD-kosketusnäyttö PFAFF ® coverlock ™ 4.0 tuo ulottuvillesi uskomattoman ompelumukavuuden. Valittu ommel ja kaikki tärkeät tiedot ovat nähtävissä yhdellä silmäyksellä. Sopiva langankireys, tikin pituus ja differentiaalisyöttö säädetään automaattisesti, ja voit ryhtyä heti ompelemaan. Laajennettu Infojärjestelmä on valmiina antamaan lisätietoa kunkin ompeleen käytöstä.